Imate kakšno vprašanje? Pokličite nas +386 1 8100 100
Storitve za podjetja

Napredne komunikacijske rešitve SoftNET, oblikovane posebej za poslovne uporabnike, lahko v kombinaciji s široko paleto komunikacijskih tehnologij zagotovijo popolno komunikacijsko rešitev za vaše podjetje.


Nudimo celovite storitve (svetovanje, implementacijo, izobraževanje in vzdrževanje), ki temeljijo na našem visoko zmogljivem IP omrežju ter jih podpirajo usposobljene ekipe inženirjev in telekomunikacijskih strokovnjakov. Če želite izvedeti več o naših storitvah, kliknite na eno izmed spodnjih produktnih skupin.

Telefonske storitve

Brez telefona ne gre v nobenem podjetju, ne glede na to ali ga potrebujete le na pisalni mizi ali potrebujete dinamično pisarno. To da lahko s svojimi strankami ali partnerji vzpostavite kvaliteten in učinkovit pogovor kadarkoli, je lahko odločilnega pomena za vaše procese.

Podatkovne storitve

Podatkovne storitve so SoftNET-ova glavna dejavnost že od vsega začetka in temeljijo na našem IP omrežju. S svojimi izjemnimi lastnostmi in fleksibilnostjo nam to omogoča vzpostavitev celotnega repertoarja varnih in zanesljivih podatkovnih storitev, katere se lahko prilagodijo raznolikim potrebam naših naročnikov. 
 

Dodatne storitve

Danes si težko privoščimo zapravljanje dragocenih virov za nepotrebne zadeve kot so upravljanje večih storitev. Z združevanjem vseh komunikacijskih rešitev na enem omrežju in pri enem ponudniku, optimizirate svoje komunikacije in se tako bolje pripravite na prihodnost. 

Imate vprašanje?

Lahko pripravimo ponudbo, ki je najbolj optimalna za vaše podjetje.
Kontaktirajte nas
© Copyright 1996-2024, SoftNET vse pravice pridržane
Oblikovanje & izdelava Kabi d.o.o.